Adventure
The Eagle Trail Ranch
Bent u avontuurlijk aangelegd en wilt u net iets meer dan gewoon aan het strand gaan liggen? Houdt u van avontuur?
Voor u dus geen vakantie aan het zwembad? Nee, uw voorkeur gaat uit naar belevenissen.
Moeder aarde ontdekken in al haar schoonheid en de andere culturen leren kennen zoals ze zijn. Andere mensen met andere ideeën ontmoeten en op ontdekkingstocht trekken.
Dan bent u op The Eagle Trail Ranch aan het juiste adres.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor een avontuurlijke vakantie, bijvoorbeeld:
- Adventure parken
Er zijn parken waar je kan klimmen in touwen banen, hier ga je van boom naar boom, ook is het mogelijk om met een driewieler een skipiste af te rijden of in een klimmuur te klimmen.
- Kanoroutes
Als je in het bezit bent van een kano dan kun je met een speciaal gemaakt boekje meteen op pad en als je geen kano hebt dan is er ook de mogelijkheid om er één te huren. (wil je hier meer informatie over neem dan contact met ons op)
- Avontuurlijk wandelen
Het is natuurlijk ook mogelijk om heel avontuurlijk te wandelen, zo kan men naar een top wandelen die 1400 meter hoog is of langs een snelstromende rivier over rotsen je weg vervolgen.
- Mountainbiken
De natuur biedt hier vele uitdagingen met een mountainbike, ook is het mogelijk om met een stoeltjeslift naar boven te gaan en dan met de mountainbike downhill.
Touwenbaan
Wij zouden zeggen voor ieder wat wils en vergeet je wandelschoenen niet !
Belangrijk om te weten is dat de verantwoordelijkheid altijd bij een deelnemer ligt en dat gezondheid boven alles gaat , tevens willen we melden dat er geen begeleiding van ons mee gaat, je zult dus zelf avontuurlijk ingesteld moeten zijn.
kano
snelstromende rivier